Hää- ja juhlatilat yhdessä paikassa

Hää- ja juhlatilat yhdessä paikassa juhlat.net

juhlat.net etusivu

Ensivuoden puolella pitäisi järjestää häät ja niitä varten pitäisi löytää sopiva tila. Tämä ei kuitenkaan ole ihan simppeliä, koska kaikki juhlatiloja koskeva informaatio on hajallaan eri vuokraajien sivuilla. Insinöörin aivoillani sitten pusersin perjantain ja lauantain aikana kasaan palvelun, josta juhlatiloja voi etsiä ja suodattaa. Tähän saattoi mennä aavistuksen enemmän aikaa kuin vastaavan excelin pyöräyttämiseen, mutta näin tämä oli kiinnostavampaa. Lista tiloista löytyy siis osoitteesta http://juhlat.net.

6 kommenttia artikkeliin ”Hää- ja juhlatilat yhdessä paikassa

  1. palvelu ei ilmeisesti toimi? vaikka syöttisäin mitä ehtoja niin ei tule mitään paikkoja. eikä ole edes mitään nappia ”hae” on van mahis lisätä juhlatiloja.

  2. Maksettu vuositilaus, mutta ei näy hallinnassa eikä voi päivittää kuvia yms lisätietoja. Veloitettu kyllä paypal-tilin kautta pankkitililä ??? Seuratalo Väinölä, Tuusula

    1. Hei,

      Havaitsin tuon maksunne juuri ja tilanne pitäisi olla nyt korjattu. Laitan teille vielä suoraan sähköpostia asiasta niin voidaan varmistua, että kaikki toimii.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s